EVERYMAN

Official webshop med livsstil for mænd ⚡️

EVERYMAN blev grundlagt i 2018. Webshoppen sælger et nøje udvalg af plejeprodukter og accessories til mænd. The Brand har designet hele webshoppen samt stået for udviklingen i WordPress/WooCommerce. Løbende hjælper vi EVERYMAN med deres online markedsføring herunder Facebook annoncering og Instagram, konverteringsoptimering og udviklingen af platformen.

No Stress

Prisvindende cocktailbar i København

No Stress Bar i København er en cocktailbar med rødder i Norge, hvor konceptet blev startet for 5 år siden. Baren der er beliggende i Bergen har vundet et hav af priser og fået international anerkendelse, mens at baren i København hvor Timo Mikkelsen er barchef, i år vandt danmarksmesterskabet i Classic Cocktail. The Brand har hjulpet Timo Mikkelsen og No Stress med udviklingen af deres hjemmeside i WordPress. Siden udviklingen af hjemmesiden har vi løbende hjulpet med vedligeholdelsen af hjemmesiden.

Urban Skin Studio

Kosmetolog på Østerbro

Urban Skin Studio kosmetolog på Østerbro slog for første gang dørene op for deres klinik i år. Klinikken er ejet af, der er uddannet kosmetolog fra den international anerkendte kosmetologskole CIDESCO i København. Med sin store passion for hud og cremer har hun åbnet en lækker skønhedsklinik kun 5 min. fra det pulserende liv på Østerbrogade og mindre end 3 min. fra Standboulevarden. The Brand har stået for designet og udviklingen af hjemmesiden, samt sparring omkring tilkøb af bookingsystemer etc.

DuKan Sige Nej

Hjemmeside til forening

Kommer snart

Pin It on Pinterest

Share This