Vi hjælper små- og mellemstore erhvervsdrivende med at opnå online succes

Kom ud over rampen og opnå konverteringer, som betyder noget for Jer, med helhedsorienteret- og relationsbaseret webdesign, online marketing & sociale medier samt seo.

Kontakt os og hør om vi kan hjælpe dig

Vores services

Lodio, dapibus ac facilisis in, eget quam.
Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet.

Hjemmeside

Hos The Brand forstår vi, at en fantastisk hjemmeside ikke kun drejer sig om udseendet alene (selvom det helt sikkert hjælper), så skal designet tage hensyn til andre faktorer som brugervenlighed, mål og objektiver, markedet mv.

Læs mere

Webshop

Uanset om du er en ny virksomhed, der starter op eller har en eksisterende forretning, er vores erfaring med udvikling af webshops enorm. Vi udvikler tilpassede e-commerce-løsninger, der giver mulighed for kuponer, ønskelister, avanceret produktkonfiguration samt integration med tredjeparts lager-, regnskabs- og forsendelsessystemer.

Læs mere

SoMe markedsføring

Effektiv styring af dine sociale profiler tager tid og erfaring. De giver dig mulighed for at interagere med din eksisterende kundebase (konvertere dem fra kunder til brandambassadører) og skaber muligheder for øget trafik. Vi tager indsigt i dine kunders adfærd og skaber indhold ud fra data.

Læs mere

Pin It on Pinterest